6 мільйонів гривень з держбюджету виділять на освітні заклади у виборчому окрузі Констанкевич

04 Листопада 2016, 20:01
1312

Кабінет Міністрів України погодив виділення коштів на розвиток соціальних об’єктів у Волинській області.

Зокрема, з ініціативи народного депутата України Ірини Констанкевич, освітні заклади її 23-го виборчого округу отримають фінансування на будівництво, реконструкцію чи ремонт. А це – понад 6 мільйонів гривень, які надійдуть як субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення соціально-економічного розвитку окремих територій, - повідомляє ІА «Волинські новини».

«6,3 мільйона гривень вдалося залучити для підтримки тих об'єктів, які мають соціальну значимість, адже стосуються інтересів і потреб багатьох волинян. Це переважно кошти, які передбачені на будівництво, ремонт, реконструкцію шкіл у Камінь-Каширському, Маневицькому, Ківерцівському районах. У результаті нашої спільної роботи разом з головою Волинської обласної ради Ігорем Палицею та командою Волинського УКРОПу, Кабінет Міністрів підтримав моє клопотання. Ми чуємо людей і працюємо для людей», – зауважила Ірина Констанкевич.

Нагадаємо, що в інтерв’ю для Район.Камінь-Каширський Ірина Мирославівна розповідала, що подала на фінансування з держбюджету 2017 року об’єкти 23 округу. Зокрема, будівництво/добудова шкіл в Осівцях, Оленино, Стобихівці, реконструкція ДНЗ в селах Качин і Великий Обзир, ремонт доріг Оленино, Качин та інші в Ківерцівському, Маневицькому, Любешівському районах.


Так, вже з держбюджету 2,5 мільйона гривень виділили на будівництво нової школи в Осівцях Камінь-Каширського району. Додамо, що діти тут навчаються фактично ще у приміщеннях, які колись слугували дідівськими клунями.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024