У храмах Камінь-Каширщини збиратимуть пожертви для українських воїнів

15 Квітня 2019, 09:00
2655

На парафіях Камінь-Каширського благочиння відбудеться збір пожертв для українських воїнів, що захищають країну на Сході.

В день свята Воскрешення праведного Лазаря всі охочі зможуть принести до храмів передачі для Пасхального столу захисникам України.

В цей же день зібрані пожертви будуть доставлені до храму Різдва Пресвятої Богородиці Каменя-Каширського. В неділю 21 квітня, після благословення та освячення, місцеві волонтери разом із кліриком Камінь-Каширського благочиння протоієреєм Юрієм Михайловим відпраляться на схід України, щоб доставити ці передачі воїнам, які Великдень зустрічатимуть далеко від своїх рідних сімей та домівок.

Читайте також: Де на Волині найбільше громад перейшло в ПЦУ

Коментарі
16 Квітня 2019, 00:32
Дари данайців від МП?
16 Квітня 2019, 01:26
Які пожертви.армія забезпечена державою.порох хай пожертвує.
16 Квітня 2019, 11:19
Так, армія забезпечена. Але для солдата, який місяцями не бачив рідних, потрібно просто людської вдячності. Хто був в ООС (АТО), той це знає і розуміє. Хто не був - ніколи цього не зрозуміє. <br/>Нажаль є серед людей такі як &quot;Тт&quot;. Від таких людей солдати просто нічого нехочуть брати. Солдат теж людина, має свою гордість за Україну і за себе. Він готовий пожертвувати набагато більшим, ніж &quot;Тт&quot;. І всі ці жертви, щоб &quot;Тт&quot; і його близькі спокійно спали і не чули &quot;руського міру&quot;.
16 Квітня 2019, 16:39
Допомагати потрібно завжди.Головне щоб ця допомога була щира із любов'ю,і доходила до наших бійців.Це мае бути завжди, не тільки на великдень.Всі повинні памятати як все починалося 5 років назад.Армію створив НАРОД, а не одна особа ,як сьогодні нам всім навязують таку думку .І сьогодні люди роблять свій внесок платячи податки -військовий збір,тільки шкода ,що немае прозорості використання тих коштів(наприклад на сайтах оборомпрому показувати скільки надходить коштів і що і по яких цінах купуеться на потреби Арміі),тому і люди і реагують кожний по різному.Одні думають що коштів достатньо,а інші знаючі або мудро-мислячі розуміють все по іншому,тобто якщо в краіні іде війна то цих коштів недостатньо , тому і допомагають Арміі, яка в свою чергу захищае украінський народ.В народі , який переживав війну знають що&quot;якщо не годувати свою Армію,то будуть годувати чужу&quot;.Але тут е одне НО,чому саме прості звичайні люди можуть це робити,а багаті олігархи стоять осторонь і лише збагачуються ховаючи своі гроші в заграничних банках-КРАІНА ж то одна.
16 Квітня 2019, 18:38
Тому,що вони можуть в одну мить покинути країну і поїхати на свої вілли в Іспанії і т.д. з десятками паспортів, а ми ні.
16 Квітня 2019, 19:55
А, можливо, нехай Клоун Слинявий з Коломойшою пожертвує? Порошенко, до Вашого відома, вде пожертвував півтора мільярда.
16 Квітня 2019, 22:48
Півтори мільярди наших з 10 вкрадених...наче по Біблії,може він для вас ще й святий петро з ПЦУ ?
17 Квітня 2019, 01:32
Ваших, це тих що коломойський не встих вивезти, чи він уже для МП святий зелень?
17 Квітня 2019, 13:47
Якщо були колись багатіі,пани а сьогодні олігархи,то серед таких е люди тіж пани чи олігархи яких можна ділити на добрих і злих,щирих і скупих,чесних в міру можливого як для олігарха так і циніцно брехливих,патріотів і зрадників.Хто який внесок зробив для краіни визначить час і розставить все на своі місця хто вірний Украіні а хто ні,хто патріот а хто ні,(як виявляеться сьогодні Н.Савченко і Рубан вже звільнені-вже не зрадники).Свого часу деякий олігарх (це почалася агресія проти Украіни зі сторони Росіі) забезпечував добровольчі батальйони,які стримували просування в глиб краіни проросійських найманців,тобто долучався як і багато інших патріотично налаштованих украінців-волонтерів,і багато інших простих людей(особливо тих хто поблизу бойових дій)не байдужих до майбутнього краіни сворювати молоду Украінську Армію.І як виявилося це вдалося ,хоча дуже дорогою ціною і навідь на сьогоднішній день.Армію створив Народ,а не президент.Інший олігарх платив податки до російськоі казни,на які на окуповані територіі Украіни відправлялося озброення та гумконвоі для утримання сепаратистів і російських найманців.Що забули як все починалося?Найкращий лікар для свідомості людини це е час і правда і справедливість, які рано чи пізно перемагають.Як приклад ТОМОС, який був повернутий Украіні через 333роки, і байдуже чия це заслуга рано чи пізно це мало статися,(президен Ющенко також намагався це зробити)тому що це право честі самого Константинополя,який скористався можливістю (будь яка анексія не прийнятна)на фоні агресііі Росіі проти Украіни ,що дае можливісь мати не тільки Армію,а і свою рідню,незалежну від Москви Украінську Церкву.
17 Квітня 2019, 17:04
Все правильно, армію створив народ а не Президент. Але тепер уявіть клоуна п’ять років назад на посаді Президента....
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024