У Камені-Каширському медичним працівникам розповіли про просвітницький проект

22 Травня 2019, 12:30
1868

Головна спеціалістка Камінь-Каширського РВ ДРАЦС Головного ТУЮ у Волинській області Катерина Струк зустрілася з головною медичною сестрою КНП «Камінь-Каширський центр первинної медико-санітарної допомоги» Камінь-Каширської міської ради Волинської області Надією Матвійчук. 

Зустріч відбулася 21 травня з метою підвищення рівня правової свідомості громадян та надання правової допомоги якомога ширшому колу осіб.

Зокрема, обговорили питання видачі лікарських свідоцтв про смерть.

У свою чергу головний спеціаліст поінформувала медичних працівників про реалізацію в Україні загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО» та його напрями, а також про кампанію «Відповідальне Батьківство».

Читайте також: Як на Камінь-Каширщині реалізовують правопросвітницький проект

Під час зустрічі обговорили питання, які стосувалися корупційних ризиків при застосуванні різних норм права: медичного, цивільного, адміністративного, тощо. Також окрему увагу звернули на основні проблем ромів та спільні дії щодо їх вирішення, а саме: надання швидкої, якісної медичної допомоги представникам ромської національності, необхідності їх документування та отримання свідоцтв про народження їхніх дітей.

Наприкінці зустрічі Надія Матвійчук та Катерина Струк домовились про подальшу співпрацю та інформування громадян про проект «Я МАЮ ПРАВО». У кабінеті головної медичної сестри залишили інформаційні плакати та буклети з правових питань.

 

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024