Камінь-Каширське ВПУ отримало нагороди на святі профтехосвіти

04 Червня 2019, 17:00
Камінь-Каширське ВПУ отримало нагороди на святі профтехосвіти 4123
Камінь-Каширське ВПУ отримало нагороди на святі профтехосвіти

На святі профтехосвіти Камінь-Каширське ВПУ нагородили п'ятьма комплексними нагородами, а його представники отримали цінні подарунки.

Пишуть на сайті закладу.

Нагадаємо, 30 травня у Луцьку ярмаркували заклади профтехосвіти. Участь у заході взяло і Камінь-Каширське ВПУ, яке представило різноманітну продукцію: кулінарні та кондитерські смаколики, зварні вироби (мангали, підставки під квіти, вішалки, лавки), різноманітні меблі (столи, стільці, стінки, шафи), декоративні вироби (вазочки, стільчики з декупажем).

Свято супроводжувалося виступами членів художньої самодіяльності закладів ПТО області. Родзинкою концерту стали виступи агітаційно-просвітницьких гуртів (зокрема й нашого ВПУ), які стали фіналістами обласного конкурсу. Підсумком свята було нагородження переможців та призерів різних обласних конкурсів і змагань, педагогічних та учнівських колективів, окремих представників закладів ПТО.

П'ять комплексних нагород отримав наш заклад: за результативну роботу та активну профорієнтаційну діяльність, за ІІ місце в обласному конкурсі агітаційно-просвітницьких гуртів «Робітник - це звучить гордо», за ІІІ місце в обласній виставці дидактичних та методичних матеріалів «Творчі знахідки педагогів ЗП(ПТ)О», за І місце в обласній спартакіаді «Здоров'я» серед педагогів ЗП(ПТ)О. Разом з нагородами представники училища отримали й цінні подарунки від управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації: два принтери, монітор, мікрофон, які будуть допомагати в роботі різних служб нашого училища.

Читайте також: Як піклуються про дітей-сиріт у Камінь-Каширському районі

 

Коментарі
04 Червня 2019, 23:28
Швейчарські годинники , та інші бездєлушки : два принтери , монітор , мікрофон від генерал - губернатора ВОДА савченко о . і . , заст . мишковець с .є . нач . ОіН плахотної л . Шуби з барського плеча , дозвіл виціловувати їм туфлі і вилизувати сраки ...
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024