Брати з Камінь-Каширського району створили успішний бізнес у США. ВІДЕО

09 Серпня 2019, 16:45
Брати Скоць 9027
Брати Скоць

П’ятеро братів Скоць із Камінь-Каширського району через 18 років після прибуття до США стали власниками кількох успішних бізнесів у столиці штату Каліфорнія Сакраменто.

У великому американському будинку збирається велика українська родина. П’ятеро братів Скоць одночасно мають вихідний. Таке трапляється доволі рідко. Зібралися родинами відзначити американське свято – День незалежності. Це той з вечорів, коли про роботу не говорять. Але вчора був напружений день, – пише Укрінформ.

Американська мрія Влада почалася весною 2001 року, коли разом з братами Миколою, Віталієм і Сергієм прилетів у Сакраменто до старшого брата Степана, який знайшов для них житло по сусідству.

Першим викликом для братів стало вивчити англійську мову.

Спочатку вони прибирали у ресторанах, розвозили пошту, працювали на будівництві, ремонтували машини.

Згодом у 2004 році їм вдалося зібрати гроші на купівлю їх першої вантажівки. За кілька років брати купили другу вантажівку і почали набирати на роботу людей. Так заснували компанію Usco, яка займається перевезенням вантажів по всій Америці.

Сьогодні в їх компанії працює понад 150 людей, більшість – українці та американці українського походження.

Старший брат – Степан Скоць ділиться секретом успіху.

«Допомагає – коли людина старається працювати. Треба працювати новому мігранту в два рази більше, бути hard working (працьовитим – ред.). По-друге допомагає, коли ми допомагаємо одне одному. Разом завжди легше», – розповів він.

«Родина понад усе», – так їх виховали батьки, каже Степан.

До слова, братів п’ятеро, але це не повний список родини Скоць. В Україні залишилося ще п’ятеро братів. Їхні батьки, які проживають зараз у Волинській області, мають уже 53 онуки.

Своїх дітей брати Скоць виховують за тими ж традиціями, за якими виховували їх батьки – триматися разом, куди б не занесло життя.

Читайте такожКамінь-Каширська ЦРЛ отримала подарунок від американської організації Ukraine Relief

Коментарі
09 Серпня 2019, 20:10
Хто має ссилки про їхню діяльність в Україні скиньте будьласка??????
09 Серпня 2019, 20:19
Прошу редакцію видалити мій попередній коментар швидше
09 Серпня 2019, 20:51
Скоці були самі бездарні учні в школі ЗАВЖДИ
09 Серпня 2019, 21:13
В них і в Україні чудовий бізнес. Продавати гуманітарку.
09 Серпня 2019, 21:26
Там,-у Сакраменто, є блогер Дядя Паша дальнобійник, який всі свої поїздки супроводжує відеозвітом та роздумами на релігійні теми.
09 Серпня 2019, 22:05
я - однокласниця одного із братів Скоців. Мій однокласник був хорошим учнем і розумним. В нього були інші пріорітети і для нього не було головне - оцінка, він байдуже ставився до цього. Тепер я це розумію. <br/>Не треба писати нісенітниці.
09 Серпня 2019, 22:20
ок тоді коли твоя дитина буде отримувати 1,2, 3 бали в школі - не тероризуй вчителів)) Аби дитина була хороша і розумна)) Ок? ))
09 Серпня 2019, 22:27
Аверс ,дуже гарно і в деталях, розписав їх діяльність.
10 Серпня 2019, 02:30
Бездарних дітей практично не буває. Тут питання у іншому, що школа не може розкрити природній дар дитини і зачасту неуспішні учні стають більш успішними у самостійному житті.<br/><br/>А Скоці молодці, працюйте хлопці!<br/>І нетреба зважати на заздрісникіа, які уміють рахувати лише чужі гроші.
10 Серпня 2019, 08:35
Аверс антиукраїнський канал який дає неправдиві новини, розпалює ворожнечу, спотворюе волонерський рух. Думаю репортаж на Скоців це заказ ворогів України
10 Серпня 2019, 09:17
https://www.facebook.com/ukrainerelief/videos/338447000384853/?notif_id=1565406371003409&amp;amp;notif_t=page_post_reaction
10 Серпня 2019, 10:47
Всі бачать, як добивається успіху Скоць Андрій, на ділянках під забудову викопав гігантських розмірів котловани - землю продав, а ями заливає водопровідною водою з міського водогону. Тарифи підняли, а я воду відром на 3 поверх ношу.
10 Серпня 2019, 14:46
Хороша сім'я! Сила їхня в єднанні! А ще успіх у тому, що у США, як і в інших країнах відкритий шлях до розвитку бізнесу і ніхто не ставить &amp;quot;палки в колеса&amp;quot;, як в Україні! Тут проста людина не може розвинути свою справу, щоб вона була широкоохоплюючою та успішною, тому, що тут зачавлять - папери, дозволи, виплати, податки, банки і всяка інша срань! Тобто чавлять для того, щоб жили лише кумо-свати,а якщо ти не сват, не кум, не брат, то розвитку і успіху своєї справи не чекай! У тому різниця життя в Україні, загнаній жидо-москалями в глухий кут, та в інших розвинених країнах, де закон працює для всіх один! Молодці Скоці!
10 Серпня 2019, 14:54
Відповідь ВОЛОНТЕРУ! Чоловіче, я знаю Скоців особисто! Не треба писати дурниці на зразок &amp;quot;замовлення ворогів України&amp;quot;! Яких ворогів? Ці люди живуть у США і мають там свою справу, яка є успішною! Що ти мелеш? Я знаю цих людей! Краще повчіться у них, як жити, замість того, щоб заздрити і шукати якихось неіснуючих ворогів! По-друге, цей сюжет був запозичений &amp;quot;Аверсом&amp;quot; з іншого інформаційного джерела! Мене дратує, коли люди пишуть що-небудь, якісь нісенітниці або недостовірні факти!
10 Серпня 2019, 15:30
Ок,зробили бізнес.<br/>Молодці.<br/>А що зробили для України, для земляків?<br/>Ааааа, почекайте, гуманітарку постачають.<br/>Ну, тоді так, чудові люди!!!!<br/>А для Гути Камінської що зробили????
10 Серпня 2019, 19:22
До ДЛЯВСІХ! А чому, власне, вони мають щось робити для вас? А що зробили ви для них??? Цікава логіка - &amp;quot;що зробили?&amp;quot;! І що поганого у продажі гуманітарки? Брати постачають, а родичі продають! А хіба всі в Україні спроможні купити дорогі речі? Люди різного достатку, а речі з &amp;quot;гуманітарки&amp;quot;, як ви пишете, бувають набагато кращі, ніж те нове барахло, яке базарники везуть з Хмельницького і продають зі 200відсотковим наваром!!! То що в цьому поганого!? Ваша заздрість дозволяє вам хоч чимось укусити! Що ви за люди - каширці і українці? Та порадій, людино, за успіх земляків! Вчись!!! І чому обов'язково успішні люди мають вам щось своє давати? А ви де? Працюйте, не спіть, вчіть мову по 8 годин у день, не спіть ночами, досягніть успіху і тоді роздавайте своє наліво - направо! А ви, може, допомагали їхнім батькам ростити 10 синів, в люди виводити,що вони вам щось заборгували??? Це логіка москалів-недотеп - має прийти хтось і обов'язково дати щось!!! Рукави закачуй та й до роботи, а не чекаєш чиєїсь дачі! Ніхто ні в кого нічого не брав і ніхто нікому нічого не винен! ПРАЦЮЙ!!!
10 Серпня 2019, 20:17
Молодці Скоці. Хай Бог помагає. А всім заздісникам, які вважають що Скоці для вас мають щось зробити, а ви що самі для когось зробили? Давить вас гуманітарка? Так їдь в Ковель на базу візьмеш пару мішків і продавай, хіба її тільки Скоці продають? Чи то злочин? Краще прихвостні московських попів вкусіть себе за сраку.
10 Серпня 2019, 22:27
&amp;quot;хіба її тільки Скоці продають? Чи то злочин&amp;quot;: продавати не злочин але можливо бути злочином коли вони наприклад зареєстровані як громадська організація або отримувати гуманітарну допомогу у межах релігійної організації через передачу цього гуманітарного вантажу продавати ЇЇ на гроші й не декларувати потім свої доходи й таким чином не сплачувати до бюджету ні грама податку.
11 Серпня 2019, 03:08
То поїдь до Хмельницького і ти,та продай з 200 відсотковим наваром на ринку Каменя,розумниця!!Поморозь свою д...у взимку,та пропар свої залишки мізків улітку!!Але ж краще жити на подачки своїх родичів з Гамерики,та розказувати ,скільки відсотків заробляють на базарі...
11 Серпня 2019, 11:57
Це біда всього міста, Скоць не один хто наповнює ставки водопровідною водою, а комунгосп не реагує. На Богдана Хмельницького до маленької ковбені приїздив екскаватор шукати трубу, а тут цілий кар'єр заповнюють питною водою і всім начхати.
11 Серпня 2019, 12:41
. В Америці люди вино попивають, а в рідному краї з голоду помирають.
11 Серпня 2019, 13:31
Марині - like!<br/><br/>А на рахунок гуманітарки - то нехай правоохоронні органи розбираються законно вони працюють чи ні, а поки що бачу лише спроби рахувати чужі гроші.<br/>Будь який бізнес приходить користь державі, так як це робочі місця, обіг капіталу, прямі та непрямі податки.
11 Серпня 2019, 17:17
хватить виставляти уродів,які за рахунок людей,що віддають свої речі безкоштовно,тим хто їх потребує,заробляють бабло..
11 Серпня 2019, 19:28
Нешановний Базарнику! Скоці мені не родичі! І взагалі до чого тут &amp;quot;поїдь, продай&amp;quot;? Хіба тут ми це обговорюємо? Вникни в суть!
11 Серпня 2019, 20:14
&amp;quot;Слава Україні&amp;quot;, дякую вам за &amp;quot;like&amp;quot;! :)
02 Вересня 2019, 12:08
Кращий безкоштовний хостинг файлів: https://moyak.com.ua/
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024