На базі Камінь-Каширської центральної районної лікарні обладнують гінекологічний кабінет безбар’єрного доступу

20 Червня 2023, 12:41
На базі Камінь-Каширської центральної районної лікарні обладнують гінекологічний кабінет безбар’єрного доступу 770
На базі Камінь-Каширської центральної районної лікарні обладнують гінекологічний кабінет безбар’єрного доступу

Тут зможуть отримати кваліфіковану медико-психологічну допомогу як місцеві жительки, так і внутрішньо переміщені, які через російське вторгнення залишили рідні домівки. 

Про це повідомили на сторінці КНП «Камінь-Каширська ЦРЛ» у фейсбук.

Кабінет обладнають сучасною медичною технікою, зокрема й інклюзивною, оснастять експрес-тест системами та необхідними лікарськими препаратами для захисту репродуктивного здоров'я. Окрім цього, за допомогою сюди матимуть змогу звернутися жінки, що постраждали від насильства.

На базі «Камінь-Каширська центральна районна лікарня» відбулася зустріч-лекція, під час якої обговорили відповідні питання.

Читайте також: Камінь-Каширська лікарня може стати закладом європейського рівня

Проєкт «Відкриття кабінетів невідкладної медико-психологічної допомоги жінкам, які постраждали від гендерно-обумовленого насильства» реалізують Український Жіночий Фонд та Благодійний фонд «Здоров’я жінки і планування сім’ї» у межах заходів гуманітарного реагування UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення, за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії, Європейського Союзу, Франції та Міністерства закордонних справ Республіки Корея.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024