Чим закінчилася перевірка «Пасажу»

Чим закінчилася перевірка «Пасажу»

20 Серпня 2018, 15:00

Міський ринок вкотре перевірили на дотримання санітарного законодавства та законодавства про харчові продукти.

Повідомляє Камінь-Каширська РДА.

За словами начальника управління Держпродспоживслужби в Камінь-Каширському районі Віталія Макарчука, протягом трьох днів, 12, 16 та 19 серпня, фахівці управління Держпродспоживслужби в районі проводили відповідну перевірку. Результати та наступні дії 20 серпня обговорили під час апаратної наради голови райдержадміністрації Валерія Дунайчука.

«За результатами перевірки встановлено, що на території «Пасажу» торгівля м’ясними та ковбасними виробами реалізовується без відповідного обладнання, без маркування, із порушенням температурного режиму. Адміністрація «Пасажу» не контролює наявності відповідних документів при наданні громадянам місць для торгівлі харчовими продуктами», – наголосив Віталій Макарчук.

Керівник виконавчої гілки влади в районі Валерій Дунайчук закликав компетентні структури оперативно реагувати на ситуацію. Адже від цього залежить здоров’я жителів краю.

«Пропоную робочій групі у складі представників Держпродспоживслужби, управління регіонального розвитку та інвестицій райдержадміністрації, поліції, районної та міської рад до кінця цього тижня вжити відповідні заходи згідно з чинним законодавством», - запропонував Валерій Дунайчук.

 Нагадаємо, 14 серпня на тематичній нараді обговорювали питань реалізації швидкопсувної продукції на ринках району.