Архів новин за 12 Травня 2017

21:05
У рамках рубрики "Діалог про віру" священнослужителі нашого району відповідають на запитання читачів. Наступне із них звучить так: "Як діяти християнину, коли на роботі керівництво зневажає його права, або змушує робити те, чого він не зобовязанний?".
20:05
У Камінь-Каширському районі майже півтисячі громадян, які підлягають строковій службі, знаходиться в розшуку. До сотні – притягнуті до адміністративної відповідальності за неявку.
14:05
Уряд схвалив проект розпорядження про розподіл із держказни місцевим бюджетам субвенцій на соціально-економічний розвиток. Камінь-Каширський район отримає 1,3 мільйона гривень
14:05
На черговій сесії міської ради депутати прийняли рішення про призначення стипендії двом учням навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія №2».
12:05
Головний сервісний центр МВС продовжує детально роз’яснювати інформацію та відповідати громадянам на часті питання.
09:05
Зі сторінок газети ви дізнаєтеся про талановиту мультиплікаторку Катерину Рожок із села Зимне Володимир-Волинського району. Вона вже не один рік створює яскраву мальовану анімацію. Нещодавно дівчина з авторським мультфільмом «Естафета добра» перемогла у Всеукраїнському конкурсі проектів з інформатики «Весела наука» у номінації «Анімація». Ми розпитали у Катрусі і її наставника, вчителя образотворчого мистецтва, художньої культури і трудового навчання...
08:05
Сьогодні – Всесвітній день медичних сестер, Україна стала членом ЮНЕСКО
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024